diumenge, 11 de març del 2012

Sóller-Capelleta-Mirador de ses barques, balitx d'avall i tornada per l'horta.

Idò sa d'avui ha estat una d'aquelles sortides que es fan sí o sí, amb baixes abans de començar però què hem de fer... això devegades passa i hi ha més que llangonisses, així que els que vos l'he perduda, estigueu tranquils que la repetirem més endavant.

A les 8 a can Penassa ens trobam en Jordi, en Miquel S. i un servidor i li enfilam de cap a Sóller, deixam els cotxes al Convent (punt de trobada oficial) i d'allà començam creuant elpoble per prendre pel camp de futbol per amunt sempre en dirrecció Sa Costera, passam per la Capelleta, llavors arribam al Mirador de Ses barques i un cop passat aquest ens trobam el primer inconvenient de la jornada, una senyal de circulació prohibida a la barrera que dona accés a la pujada a sa comuna de fornalutx. Un moment de pensar i tirar batues i a la fi evitam tenir altres problemes i decidim tirar per avall cap a Balitx de d'alt, bàlitx d'enmig i per trialeres fins a Bàlitx d'avall, berenam al Torrent de Na Mora que està ben eixut al seu pas per l'agroturisme.

Un cop tenim sa panxa plena i hem fet quatre rialles, vé sa part més dura, embestir les dures rampes que ens han de treure d'aquell clot, i un cop tornam a ser a dalt, escollim baixar per una divertida trialera que crec que ha agradat a tots i ens ha fet posar les piles  i tremolar de valent.

En definitiva unes 3 horetes de btt, uns 22 km's i en general una bona estona en bona companyia, el temps perfecte i sense cap caiguda així que un 10!

A continuació vos deixo el link a la ruta i un petit video recordatori que esper que vos agradi!

Salut!



div>

P.D. per cert el dia no s'ha acabat aquí, en haver dinat m'he fotut 800m en 20' de nedar i una bona estona d'SPA. I per rematar-ho he fet uns 12km amb sa de carretera pels voltants de casa....  ummmm estic pensant que me falta sortir a córrer un poc per completar el triatló per etapes...;)



TOTALS SETMANA: 79Km de bici i 1'9Km de nedar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada