diumenge, 13 de maig del 2012

Estiu 2012

Arriba sa calor i amb ella la necessitat de re-estreucturar els entrenaments per tal de seguir treballant però sense patir els efectes de sa calor, esquivant el sol a les seves hores més dures, aprofitant la frescor de les nits per fer rutes de sempre però a les fosques, provar nous esports i com no canviar d'hàbitat, passant del terrestre al marítim. El gym passarà a un tercer lloc, substituint les sessions a la piscina per les sortides a nedar en aigües obertes. El rodillo dels mitjdies ha passat a sessions en dejú a primera hora del matí, o bé a sessions nocturnes per treballar per intervals de forma més controlada. Les sortides en mtb finalitzaran en menys d'un més, culminant amb la travesa de la Serra de Tramuntana a principis de Juny i llavors quedaran postergades a un darrer trimestre de l'any en que convé arribar-hi en bona forma per afrontar els reptes finals del 2012.

Avui tocava provar sa GoPro baix l'aigüa i ha resultat força divertit, no tant el Garmin que es veu que no ha trobat els satèl.lits i s'ha "ofegat" ;)  caldrà donar-li una segona oportunitat ja que el funcionament a la piscina ha estat genial, i segurament avui no li he deixat temps abastament per "situar-se".

Es primer "capfico" de s'any ha estat de conya, aigüa ben freda i ben neta, sense gaire onantge i amb l'únic inconvenient de les típiques barques a "gasoil" que deixen les restes de combustible impunement...  que hi farem !!!

Bé vos deixo un petit video de prova del que pot donar de sí la cámara baix l'aigüa, estic segur que no vos agradarà gens...  no és conya!!!

Fins aviat!!!!  Vaig a disfrutar de l'estiu 2012!!!!

Per cert, quin serà el nou esport a provar enguany.....????

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada