dissabte, 14 d’abril del 2012

Sortida MTB: Algaida-Randa-Algaida

Es Sherpa Michi ens convoca a Algaida, el seu territori comanche per tal de mstrar-mos ses tresques i desvetllar-mos els secrets que amaga la seva zona d'entreno "entresetmana"... som 4, en Michi, en Jordi, en Miquel S. i jo, arrancam devers les 8'15 d'una freda Algaida i només sortir del poble ja deixam l'asfalt per prendre per tiranyets de terra camí de cap al cim de randa. Aturada de rigor a la font de Randa a prendre aigüa i llevar-mos una de les capes com si fossim cebes i comença la pujadeta al cim per trams tècnics i algun tros d'asfalt, aquí ja notàvem el puja i baixa que ens havia mig romput les cames a l'inici de la ruta, molt divertit però contundent pels repits que tenia.

Un cop a dalt, ens abrigam i començam una baixada per una trialera molt xula i entretenguda que ens acabaria deixant al costat d'una possessió que no recordo bé el nom... ains l'alzheimer... i llavors en pocs minuts pegàvem per camins de terra al cementiri d'Algaida.

Una ruta entretenguda de 22km que hem enlestit molt tranquil.lament en menys de tres hores, sense caigudes importants (llevat del meu traspies...;) on hem pogut fondre unes precioses 1300kcal que ens han donat prou per foter-mos un bon frit en arribar a Algaida. Una llàstima no haver pogut compartir-lo amb es sherpa que tenia obligacions familiars inapelables!!!


Moltes gràcies a tots per contribuir a omplir de vida aquests dies, espero que la música de n'Eddie Vedder vos agradi ja que és la acompanya al video chorra d'aquesta setmana.

I per la setmana que ve... que tal un Teix??? ;)

Link a la ruta: Sortida MTB:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada