dissabte, 7 d’abril del 2012

Sortida MTB: S'Estaca-Comuna de Valldemossa


8:00 am del dissabte, resaca de processons, Valldemossa, ens trobam en Miquel Sastre, en Michi i jo per tal de seguir una ruta de mestre Kapax (Mare de Déu amb el Virtual partner dels collons....o hauríem de dir Virtual Kapax...???) .

Quina ruta al.lots, 25 Km de pur mountainbike, primer hem tirat de cap a s'Ermita de valldemossa i d'allà de cap a l'Hotel el encinar??  un cop a la carretera, a uns 500m desviament cap a la dreta i comença la diversió, una baixada amb trams tècnics prou entretenguda que ens hauría de dur fins a S'Estaca on ens esperava na Catalina  (Katherine Zeta Jones) amb ses panades a punt per berenar, però no ha volgut que li féssim cap foto, coses del famoseo. D'allà a 24m d'alçada damunt la mar, ens esperava una ascenció més que dura fins arribar a dalt de sa Comuna de Valldemossa, no sé dir-vos quantes hores de rodar, un bon tros per la carretera del port de Valldemossa i llavors pujant per terra per la comuna, però arribat un punt ja era gairebé impracticable i hem anat dient, ja ho veurem, una estona més, un tram més,.. i així xino xano, hem acabat fent-li la volta (per l'esquerra) a la punyetera Comuna Kapaxiana, que ha acabat amb els nostres turmells, cames, etc.... 

Per sort (pensàvem...) un moment donat trobat ja el punt per fer l'esperada baixada de cap a Valldemossa, se'ns havien fet les 13 i pico i ja hi havia fam de panades, però quina ha estat la sorpresa quan hem començat a veure que els trams de baixada eren molt més tècnics del que la nostra perícia damunt sa bici era capaç de suportar, aquí ha revengut la caiguda d'en M.Sastre sense conseqüències per ell però si per un dels radis de la roda del darrera, llavors reparació exprés rollo Mc Guiver i a seguir baixant pegant tombos i posant més peus que a una processó.

Al final però hem arribat amb una bona rialla a la cara i amb la satisfacció d'haver estat 5h per sa muntanya, fent es gambirot com a cabres i pensant que perque punyetes ens compram una bici per pujar al cims de l'Illa, per això val més passar-se a l'excursionisme "a pata" jajajaja..

En resum, una primera molt bona volta i només canviaría el segon tram que crec que bastaría reduir-lo a puar sa comuna i en trobar el desviament per tornar a baixar tirar per avall amb proteccions i molta sort, evitant donar la volta al cim...

Fins a la pròxima!!!


P.D. Aquí vos deixo un poc de video de la sortida


I aquí un link amb les dades del garmin http://connect.garmin.com/activity/165565125













Salut!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada