dilluns, 30 de maig del 2011

Modificant l'entreno de rodillo

És cert que darrerament la calor m'està fonent les neurones, és cert que ara en fa més que fa dos mesos i és cert que segurament encara en farà més o sigui que.... toca canviar, introduir millores tant en l'horari d'entreno com en les rutines, per tal de sobreviure a la calor i de poder-ho conjugar tot amb la vida familiar i laboral.

S'altre día se'm passava pel cap (en un moment de debilitat...) deixar els entrenos durant l'estiu i disfrutar d'aquesta calor xafogossa baix l'aigüa, però.... la sensació a les cames m'ha estat martiritzant aquesta darrera darrera setmana en que gairebé no he pogut pujar a la bici, així que... primer punt a considerar: mantenir els entrenos de sèries amb es rodillo, dues sessions setmanals, però... com millorar el que feia fins ara? com avançar? Idò ahir vaig provar baixant 3 pinyons, o sigui, plat petit i pinyó petit. QUIN CANVI!!!! amb la resistència al mínim anava la mar de bé, però al moment de fer la sèrie, i pujar la resistència al màxim... uau, ja no era el mateix, venga espitjar fort, i venga augmentar la velocitat (vaig arribar als 65Km/h!!!!), un minut intens, que en un més aproximadament passará a ser 1'5 o 2 minuts a TOPE!!!!!, Però les pulsacions es mantinguerem dins els marges, una Fmáx de 196 durant els primers segons del periòde de recuperació pot sèrie i baixada en devers 1'5 minuts a les 156ppm (o sigui molt per davall del meu umbral aeròbic que està en 171ppm). Ara bé, me va costar la ostia acabar les 10 sèries, i els deu darrers minuts de cardio foren la gloria. Al cap i a la fi va ser una sessió extranya per lo dura que va ser i perque va estar passada per aigüa, quin gust en aquest sentit, davall dels tarongers, ploguent i suant. I la sensació en acabar.... sense paraules, havia fet una passa més endavant! 

Ara em queda perfilar la resta de rutines de la resta de dies de la setmana, per ara dos dies faré rodillo fent sèries i si algún dia no puc fer altra cosa faré rodillo cardio, però en principi la meva intenció és anar a nedar dos migdies a la setmana durant una horeta cada dia i sortir un vespre o dos a córrer una estona (entre mitja i una hora basta). I els caps de setmana deixar-los pel que surti, si hi ha possibilitat de fer algo guay i sinó... a gaudir de la familia que bé s'ho mereix!!!!

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada